HT Rolsteiger

De HT steiger is standaard in de maten 0.75 (foto 2) of 1.35 (foto 1) (Optie 0.90 of 1.50 breed). Lengte maten: 1.90 – 2.50 – 3.05 – 4.00 m. Standaard werkhoogte volgens VSB-Norm 8-12 meter.
Op aanvraag uit te bouwen tot 36 meter hoog.

Speciale penverbinding voor snellere opbouw
Frame
De sporten zijn voorzien van antislipprofiel en rondom TIG-gelast. De staanders zijn van een zeer hoogwaardig legering met een wanddikte van 2.0 mm.
platform ASC platform
Gelast dubbelwandige aluminium profiel van zeer hoge legering met multiplex antislip deck. Voorzien van massief opgeschroefde haken met windbeveiliging. Max. belasting 275 kg volgens Klasse 3
schoor Schoor
Rondom gelaste schoren voor de aller hoogste kwaliteit qua kracht/torsie verbinding. Met automatische schoorklauwverbinding en RVS onderdeeltjes. De schoorklauw heeft over 225 graden contact met de buis.Als optie te verkrijgen met het unieke gepatendeerde Quick lock ® schoorklauwsysteem.
wiel Wiel
Het zelf ontwikkelde polyamide wiel beschikt over een degelijk en simpel werkend remsysteem. Het wiel staat altijd geremd in het hart onder de steiger. De spindel is 30cm in hoogte verstelbaar en voorzien van uitvalbeveiliging. De maximale belasting is 850kg. Het rubbere wiel heeft een belasting van 275kg.
stabilisator Stabilisator
De stabilisator wordt aan het frame vast gemaakt met een kunststof koppeling, deze is zeer gemakkelijk in gebruik en brengt geen beschadiging aan het frame toe.De stabilisator is verplicht bij een werkhoogte vanaf 6.00 meter bij een 135 cm. brede steiger, en vanaf 4.00 meter bij een 75 cm brede steiger.
Kantplank
Houten kantplanken zijn zeer eenvoudig te monteren met kunststof kantplank houders. Ze zijn verplicht op elk werkplatform dat gebruikt wordt.De kantplanken zijn ook in een aluminium uitvoering leverbaar. Deze kantplanken zijn uitermate geschikt om bijvoorbeeld reclame van uw bedrijf op aan te brengen.Als optie te verkrijgen in aluminium op geheel inklapbaar als Fast click.
Steigerbumper
* tegen muurbeschadigingen
* als muurafhouder / geleider overal op de steiger
* als bescherming van uw draadspindel en rem tegen zand, cement etc.Deze rolsteiger voldoet ruim aan de Norm (N)EN 1004 (certificaat wordt meegeleverd).