XS Tower

ASC lanceert de snelste methode van veilig op- en afbouwen van Aluminium  Snel-Bouw Rolsteigers door 1-persoon ; Dé XS( xtra-small )Tower ! Een revolutionair ,sterk en robuust concept met een uniek geïntegreerd ophangsysteem. Eenvoudig te transporteren door middel van een Trolley-systeem.   Met de XS-Tower bereikt u in 8 minuten een veilige werkhoogte van 6.2 meter ( werkhoogte 3.2/ 4.2 / 5.2 m. ook mogelijk ). Zeer eenvoudig en veilig in gebruik, maar daarnaast zeer compact en gebruiksvriendelijk.

Een kwaliteitsproduct zoals u dat van ASC gewend bent. Hoogwaardige aluminium legering en volledig handmatig  gelaste verbindingen. Het lichtgewicht Fast-Clic kantplanksysteem en blauw (of kleur naar keuze) gecoate platformen  zijn een van de kenmerken van de A-kwaliteiten van ASC.

De ASC  XS-Tower® wordt standaard geleverd met industriële wielen ( 125 mm, dubbel geremd, in hoogte vertelbaar en gewichtsklasse tot 500 kg. ) en speciaal ontworpen stabilisatoren voor extreme belastingen.

Uiteraard voldoet de XS-Tower® aan de EN-1004 Classe 3 en de Sterkte- en Stabiliteits berekeningen.

De XS-Tower voldoet tevens ook aan de TÜV-certificering en ASC geeft ook op dit hoogwaardige product 5 jaar volledige fabrieksgarantie.

Specificaties :

Artikelnummer

Lengte

Breedte

Max. werkhoogte

Max. platformhoogte

Totaal gewicht

Opp. met stabilisatoren

ASC-XS-007:

1.20 m:

0.75 m

: 6.20 m ( ook 3.2 / 4.2 / 5.2 )

: 4.20 m

: 118 kg

: 2.85 * 2.50 m

Laat u verrassen door dit veilige en multi-inzetbare klimmateriaal van ASC – ASC, Thé Best Way !